понеделник, 26 ноември 2012 г.

Медитация върху третото око


Медитацията върху Трето око е техника, която реално работи. Тя не само успокоява ума, но започва пробуждането и изграждането на фина енергийна структура, която е всъщност око. Физическите очи са просто структура от тримерна енергия, която има за цел да възприема третото измерение. Третото око е структура от мултимерна (многоизмерна) енергия, която има за цел да възприема другите измерения. Всеки има трето око, въпреки че то може да бъде развито в различна степен при различните хора.

сряда, 7 ноември 2012 г.

Моля или Благодаря

Благодарете, не се скъпете. Онова, за което благодарите, ще се върне дважди по-богато във вашите ръце


Господи, моля те, избави ме от...
Господи, моля те, дай ми...

Така започват голяма част от молитвите. Молитви, които често срещаме напоследък – изпращат ни ги приятели, четем ги в нечий Дневник или на стената на страници, в различни форуми.

петък, 12 октомври 2012 г.

Психична защита

Огромна част на населението се нуждае от Психичната защита. Често енергиите ни са не добре съдържани и много хора са отворени към чужди енергии (други хора, звездни и/или отрицателни). Ако ние не упражняваме съзнателно контрол и не защитаваме нашите енергийни тела има голяма вероятност нежеланите енергии да влязат и да останат във аурата ни. След като сме постигнали определена степен на Трансформация и енергийните ни тела са били... 

Заземяване


Заземяването е от жизненоважно значение за духовна трансформация. Ако желаете да въплътите духовни сили във физическо тяло, трябва да сте в състояние да ги заземите в тялото си. За работата на вътрешната алхимия и духовна трансформация е необходимо ...

понеделник, 17 септември 2012 г.

* Цени и бъди благодарен *


„Разговори с Бога”, Нийл Доналд Уолш:

Няма да имаш онова, за което се молиш, нито можеш да получиш нещо, което искаш. Така е, защото самата ти молба е изявление за липса и когато казваш, че искаш нещо, просто с
ътворяваш в действителността си точно това изживяване - че искаш.

сряда, 5 септември 2012 г.

Имате чувството, че нещата ви се изплъзват?

Ако ти се струва, че нещата ти се изплъзват и си само страничен наблюдател, не бързай да се притесняваш. Възползвай се от момента и се отпусни по течението. Огледай се и дай воля на сетивата си, като се опиташ да вземеш максималното от мига. Може би някой се опитва да ти помогне и знае, че този момент на отдалеченост и самовглъбеност ти е нужен, за да подредиш мислите си, да си поемеш глътка въздух и да продължиш напред с нови сили.

сряда, 29 август 2012 г.

Човешките желания ...


Ние хората често сме нетърпеливи в желанията си. Искаме всичко да се случва сега и веднага. Такава е природата ни или поне такава е станала, откакто все улесняваме живота си.

Откак човек има топла вода вкъщи, то и желанията му не са какви да е. Вече иска кола и то хубава и евтина. Иска престижна работа, ама и добре платена. Иска жена, но не само красива, а и скромна.

петък, 24 август 2012 г.

Кой съм аз? Защо съм тук?


Да осъзнаеш своята сила и истинска същност е нещо толкова трудно и ... непостижимо в днешния свят. Но то е твое призвание. Твоя необходимост и задача. 

Това е което ще изпълни дните ти със смисъл, а нощите с покой. 

Да разбереш повика на сърцето си, да усетиш вътрешния трепет – онзи нежен вътрешен резонанс, който кара

понеделник, 20 август 2012 г.

Искам, значи мога!



Нека желанията ви бъдат в сегашно време: Аз съм успял. Аз съм здрав. Аз съм щастлив. Така подсъзнанието ви разчита правилно инструкциите.

Бъдете готови във всеки миг да се разделите със старите си убеждения, които ви спъват по пътя. Приемете нови, които ви носят радост от живота и общуването. Мислете по нов начин, в който...

четвъртък, 16 август 2012 г.

За сърцата ни, изпълнени с любов!


Ако отворим сърцата си и погледнем с тях хората до нас, ще видим, че те са ангели, изпратени да ни допълват и правят живота ни по-добър и смислен!

Ако се заслушваме повече в туптенето на нашите сърца всеки път, когато казваме "благородна" лъжа, всеки път, когато правим забележка и винаги когато се караме на децата си или нахокваме набързо родителите си, ще осъзнаем, че нашето сърце е най-добрият метроном, който със силното си туптене и почти задъхан ритъм ни казва: Спри, това не си ти! Това не е добре! Обичай! Така ще бъде по-добре!